Een woning is meer dan een dak boven het hoofd. Wanneer u de sleutel in de voordeur steekt en u stapt naar binnen, dan moet u zich thuis voelen. Om dat te bereiken is het belangrijk dat u weet wat uw wensen zijn. En juist daarin kan een aankoopmakelaar een grote hulp zijn. Wij helpen u bij het onderzoeken van uw eisenpakket. Wij kunnen vanuit onze grote ervaring ideeën aandragen waar u in eerste instantie niet aan denkt. Ook kunt u ons inschakelen voor een Privé Citytour.

Onze uitgebreide ervaring komt goed van pas bij de bezichtiging van een woning. Een woning kopen is voor u geen alledaags werk. Voor ons is het al vele jaren dagelijkse praktijk en wij kijken met professionele ogen naar een huis. Met ons grondige bouwtechnische inzicht halen wij de meeste gebreken boven water. Ook onderhandelen met de verkopende partij is iets waar niet te gemakkelijk over gedacht moet worden. Een huis aankopen met behulp van Makelaardij Schierbeek is veilig aankopen met een professionele en objectieve aanpak die loont. Wij zoeken het voor u tot op de bodem uit.

Maar het kan nog actiever. Waarom wachten tot een huis te koop staat. U ziet het huis waar u altijd van gedroomd heeft, maar … geen te koop bord in de tuin. Dit hoeft niet te betekenen dat het huis aan uw neus voorbijgaat. Misschien heeft de eigenaar wel degelijk verkoopplannen. Hier biedt Makelaardij Schierbeek uitkomst. Wij sturen de eigenaar een keurige brief waarin wordt uitgelegd dat er interesse is voor de woning. Het is onze ervaring dat altijd enkele reageren van de door ons aangeschreven huiseigenaren. Voor u is het vooral interessant dat deze manier van aankopen succesvol kan zijn. Met als resultaat dat enkele klanten die deze dienst gebruikt hebben nu tot volle tevredenheid in hun droomhuis wonen.